Mamă, pusă să aleagă care dintre cei TREI bebeluși va TRĂI. Reacția SFÂȘIETOARE: "Cuvintele NU păreau să se lege"

Medicii au pus-o să aleagă care dintre cei trei bebeluși va trăi. Ce s-a întâmplat a fost de-a dreptul sfâșietor. 

Chloe şi lui Rohan Dunstan aveau trei copii minunaţi, trei băieţi pe care îi considerau cele mai de preţ daruri ale vieţii, dar odată cu timpul își doreau tot mai mult și o fetiță.

Soarta a făcut ca, în scurt timp, Chloe să rămână însărcinată. Nefiind la prima sarcină, tânăra a mers, prevăzătoare, la control, pentru a se asigura că bebeluşul este bine. La scurt timp după ce a păşit în cabinet, doctorul i-a dat o veste care a şocat-o, aceea că nu e însărcinată cu un copil, ci cu trei. 

"Nici nu mă mai puteam concentra"

În săptămâna 28 de sarcină, Chloe a mers la un nou control. A aflat atunci că avea în pântec doi băieţi şi o fetiţă. Din nefericire, nu era singura veste pe care aveau să i-o dea medicii și asta pentru că fetiţa era slab dezvoltată şi toate semnele indicau că nu va supravieţui.

Disperaţi, medicii au căutat o soluţie pentru a salva viaţa fetiţei. La un moment dat, au găsit-o, dar asta însemna ca mama să intre imediat în operaţie. Procedura, însă, punea viaţa băieţilor în pericol și Chloe s-a văzut pusă în situaţia în care trebuia să aleagă care dintre cei trei copii va supravieţui.

"Nici nu mă mai puteam concentra. Auzeam ce spune doctorul, dar cuvintele pur şi simplu nu păreau să se lege. Ştiam doar că toți copiii mei trebuie să trăiască. Am cântărit bine ambele variante, dar pur şi simplu nu puteam să renunţ la fetiţa mea. Ştiam că e puternică, ştiam că e o luptătoare, doar rezistase 28 de săptămâni în pântec fără să beneficieze de nutrienţii necesari supravieţuirii, ca fraţii săi", a mărturisit Chloe, pentru presa locală, citează realitatea.net

Răspunsul dat de mamă. Ce a ales să facă

Zilele au trecut şi, la un moment dat, Chloe le-a dat medicilor răspunsul. A decis să ducă sarcina la capăt şi să nu renunţe la niciun copil.

Când a venit ziua cea mare, şi-a luat soţul şi au mers la maternitate. Acolo, după câteva ore de travaliu, a născut doi băieţi minunaţi. Ultima a venit pe lume micuţa Pearl, minunea familiei. Deşi slăbită, fetiţa s-a dovedit a fi o adevărată luptătoare.

"Nu am cuvinte să descriu bucuria pe care o trăiesc! Sunt extrem de fericită, am şase copii minunaţi, cinci băieţi şi o fetiţă, Pearl", a completat ea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel