Mama Alexandrei, în LACRIMI, după ce s-a ridicat sancțiunea procurorului Popescu

Mama Alexandrei Măceșanu, în lacrimi, la Antena 3
Mama Alexandrei Măceșanu, în lacrimi, la Antena 3

Mama Alexandrei Măceșanu a izbucnit în lacrimi, în direct, la Antena 3.

'Domnul procuror Popescu a fost repus în funcție, iar copilul meu zace pe undeva. În seara respectivă nu  a fost în stare să găsească copilul meu, să îl salveze. (....) Nu am cuvinte! Nu am cuvinte! Tremur de nervi! Asta înseamnă să fii un părinte neajutorat în țara aceasta, în România normală pe care am votat-o. Mulțumim! Aceasta este România noastră normală!' a declarat mama Alexandrei Măceșanu.

'Vă mulțumesc din suflet tuturor românilor, care sunteți alături de noi și celor din străinătate! Trag un semnal de alarmă! Aveți grijă de copiii dvs. pentru că aceasta este România noastră, care încurajează infractorii să își facă de cap! ' a spus mama Alexandrei Măceșanu, în direct, în emisiunea moderată de Cătălina Porumbel de la Antena 3.

Amintim faptul că procurorul Ovidiu Popescu se poate întoarce la muncă. Decizia a fost luată miercuri în CSM după mai bine de două ore de audieri. Procurorul rămâne însă cu dosarul penal de la Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție, pentru neglijență în serviciu în urma cazului Caracal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel