Malcolm Young (AC/DC) a murit

Deces
Deces

Malcolm Young, cel care a fondat legendara trupă AC/DC, a murit sâmbătă, la 64 de ani. Anunţul a fost făcut pe site-ul oficial al AC/DC.
 

Retras în 2014, Young moare la scurt timp după decesul fratelui său, George, fost producător al trupei.

„Astăzi, cu adâncă tristeţe în suflet anunţăm decesul lui Malcolm Young. Malcolm, alături de Angus, a fost fondatorul şi creatorul AC/DC. Cu o enormă dăruire şi implicare era forţa din spatele trupei. Ca şi chitarist, compozitor şi vizionar, fost un perfecţionist şi un om unic", se arată în comunicatul oficial al trupei.

„Cu o durere profundă vă informăm despre moartea lui Malcolm Young, iubit soţ, tată, bunic şi frate. Malcolm suferea de demenţă de mai mulţi ani şi a murit liniştit cu familia lângă patul lui. Renumit pentru talentul său muzical, Malcolm a fost compozitor, chitarist, interpret, producător şi vizionar care a inspirat numeroase persoane. Malcolm este supravegheat de soţia lui iubitoare O'Linda, copiii Cara şi Ross, ginerele Josh, trei nepoţi, sora şi fratele. Mulţumind tuturor pentru sprijinul copleşitor şi pentru condoleanţele sincere, familia cere să-i respectaţi intimitatea în această perioadă dureroasă. Pentru cei care doresc să trimită mesaje familiei, vizitaţi site-ul Sydney Morning Herald Malcolm Young Memorial, ce va fi disponibil săptămâna viitoare. În loc de flori, familia vă cere să trimiteţi donaţii către Armata Salvării“, potrivit unei postări pe pagina de Facebook AC/DC. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel