Urmărește emisiunea live



"Make Europe Great Again (MEGA". Michael Kleiner, discurs. "2024, anul răspântiilor în lume" / livetext

Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Michael Kleiner, liderul Herut, Mişcarea Naţionalistă din Israel, şi preşedintele Curţii Supreme a partidului Likut, a susţinut un discurs la evenimentul "Make Europe Great Again", organizat de Institutul Conservator Mihai Eminescu, organizaţie condusă de senatorul AUR Claudiu Târziu. 

Iată principalele declaraţii:

"Mă bucur că sunt aici, cu prieteni dragi, prieteni ai lumii libere, şi prieteni ai statului Israel. Noi acum suntem în mijlocul unei sărbători, celebrăm fuga israelienilor din Egipt. Trăiam într-un imperiu foarte mare, dar ne-am dat seama că vrem să avem stat unitar, naţional. E un exemplu biblic. Practic, acest exemplu a fost urmat şi în multe alte ţări. Chiar şi oamenii care au pus bazele SUA au spus că îşi doreau să facă ceva ce făceau şi anticii în Europa. Trebuie să ne exprimăm unicitatea, aceasta este o modalitate morală de a ne duce propria viaţă. Un grup de oameni îşi evidenţiază identitatea şi este o soluţie morală pentru a susţine existenţa acelui popor.

Această idee a statului naţiune este atacată de ONU prin elemente care se regăsesc şi în principiile de funcţionare ale UE. Ideea statului naţional, care, practic, are la bază antiliberalismul, aduce un semn de întrebare asupra libertăţii, ierarhiilor sociale bazate pe onoare. Există o dorinţă artificială de egalitate, care practic este contradictorie însăşi naturii umane. Este practic un stat format de o naţiune. Istoria nu constă în decizia unui popor care doreşte să aibă o naţiune într-o zi. Este o contopire, un moment în care popoarele au dorit să îşi ia propriile decizii, aşa au apărut marile naţiuni. Acestea au fost bazele umanităţii", a spus Kleiner.

"2024, anul răspântiilor în lume"

"Astăzi vorbim despre opresori şi oprimaţi, vorbim despre ideologia transgender, care ies la miting, împreună cu islamiştii, şi protestează contra unui evreu. Despre care ei consideră că au alte privilegii. Vorbim din nou despre opresori şi oprimaţi. Se doreşte preluarea conducerii în această lume. Se doreşte, mai întâi, preluarea conducerii asupra partidului democratic, apoi preluarea puterii de la Casa Albă, şi există multe demonstraţii în acest sens. Practic, suntem martorii unui somn al naţiunilor. Unii ştiu că aceste lucruri sunt greşite şi trebuie să luăm măsuri. Există multe indicii că anul 2024 va fi un an al răspântiilor în istoria lumii. Este vorba despre o Europă puternică, pe care ne-o dorim. Europa trebuie să fie unită în diversitate. Trebuie să fie, practic, o rază călăuzitoare a speranţei, libertăţii şi prosperităţii. În plus, vorbim de siguranţa popoarelor europene, care este importantă, precum şi de protejarea libertăţii pentru generaţiile care vor veni", a mai declarat acesta.  

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Conferința „Make Europe Great Again (MEGA)” este organizată de Institutul Conservator 'Mihai Eminescu', o organizație condusă de senatorul AUR Claudiu Târziu, și are loc în weekendul 27-28 aprilie, la Palatul Parlamentului.

Evenimentul a început sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 14:00, și va continua duminică, 28 aprilie, de la ora 09:45.

Vor fi prezenți la eveniment invitați internaționali de renume, printre care dr. Robert Malone, Sherronna Bishop, europarlamentarii Nicolas Bay, Ryszard Czarnecki și Morten Messerschmidt, Bruce LeVell reprezentant al administrației Trump, dar și Eduardo Verástegui, fondator și președinte al Viva México Movement. De asemenea, vor fi prezeți și George Simion, președintele AUR, Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al AUR.

Discuțiile se vor concentra pe teme actuale de interes geopolitic, oferind în același timp o perspectivă asupra direcției în care se îndreaptă Europa și lumea în condițiile actuale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel