Maior, rechemare. Chirieac, ipoteză după declarația lui Iohannis

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Analistul politic Bogdan Chirieac a discutat despre solicitarea ministrului de Externe, Teodor Meleșcanu, cu privire la rechemarea ambasadorului României în SUA, George Maior. Ce spune despre răspunsul dat de Klaus Iohannis la Sibiu.

Meleșcanu a trimis documentul bănuind că va fi semnat de Iohannis?

"Teodor Meleșcanu este diplomat mie la sută. Se mişcă exact ca un diplomat, nu se mişcă greu. Când mă uit la Klaus Iohannis, acum, văd aşa un film american, în care ştiu că la final eroul principal pierde şi pierde grav. Sunt întristat. Preşedintele a fost hărţuit de statul subteran, cu bestialitate. Dacă pierdea alegerile, nu ştiu ce făcea", a spus analistul politic Bogdan Chirieac, la Antena 3.

Analistul politic a lansat și o ipoteză, în ceea ce privește rechemarea lui George Maior.

"Din ce spune domnul Iohannis, după declaraţia sa, s-ar putea să semneze cererea de rechemare a ambasadorului George Maior", a spus Bogdan Chirieac.

Ce a declarat Klaus Iohannis astăzi

"Am văzut această scrisoare și imediat după ce terminăm cu Summitul, voi lua o decizie în această chestiune." Cu privire la raportul Comisiei SRI în care este scris că George Maior a încălcat legea în 2014 când ar fi încercat scoaterea sa din jocul electoral pentru alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis a spus că "pentru mine contează toate datele importante și o să țin cont de toate datele care sunt la dispoziția mea și vă asigur că sunt multe".

"Nu m-am simțit confortabil în 2014, cum nu m-am simțit confortabil nici în 2013 când ANI, exact în momentul în care m-am decis să fiu membru PNL, a decis să înceapă o procedură împotriva mea, o aiureală la momentul respectiv." a mai spus Klaus Iohannis întrebat dacă a simțit presiuni asupra sa. Președintele a precizat că va mai discuta despre subiect, dar după summit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel