Lucian Diniţă, fost şef al Poliţiei Rutiere, achitat

Lucian Diniţă, fost şef al Poliţiei Rutiere, a fost achitat de Tribunalul București în dosarul în care a fost acuzat că a primit un miel, doi curcani şi cinci păstrăvi de la un afacerist.

Lucian Diniţă a fost trimis în judecată, în 2015, de procurorii DNA, fiind acuzat de aceștia că a primit un miel, doi curcani şi cinci păstrăvi de la un om de afaceri.

Lucian Diniță, marți, 22 mai, într-o intervenție telefonică la Antena 3, a declarat: "Trei ani din care nu vreau să mai discut despre acest dosar, doar pentru că sunt într-o situație penibilă. Am explicat la momentul respectiv de ce este o situație penibilă. În primul rând, nu s-a încălcat legea sub nicio formă, iar persoana respectivă nu am cunoscut-o în viața mea. Acum, să-mi fie cu iertare, nu mai contează. (...) Trebuie să vă spun chestia asta: soția mea a fost retrogradată pentru că trebuie să fie protejată, e ca și cum pe dumneavoastră din prezentator vă pune portar undeva mai la intrare. (...) Întreaga construcție a dosarului a fost făcută pe decretul 328/1966 (...) Am pierdut sănătatea, parte din ce am reușit să agonisesc".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel