EXCLUSIV  LOVITURI cumplite pentru Antena 3. Oana Zamfir: "Este unul dintre motivele de a rămâne"

Oana Zamfir a fost întrebată dacă a avut parte, de-a lungul carierei sale, de presiuni în urma anchetelor sale jurnalistice. În context, realizatoarea TV a vorbit despre loviturile crunte pe care le-a primit Antena 3.

"Da, au fost. Nu voi da aceste exemple. Au fost momente. Pot să spun doar ce am învățat din ele. Am învățat că peste aceste lucruri trebuie să treci foarte senin și echilibrat pentru că altfel, dacă ajungi să te uiți peste umărul tău, paranoia este la ușă. Am avut norocul de a avea un bărbat atât de echilibrat lângă mine încât să mă ajute să trec peste toate aceste lucruri fără să devin un om speriat, fără să fac compromisuri, fără să cedez și să spun că nu mai fac nu știu ce anchetă pentru că mi-e frică", a zis ziarista la DC News Live.

"Am avut limite pentru că sistemul cu care noi ne-am confruntat a adus pe capul nostru - celor de la Antena 3 - cele mai crunte lucruri cu care am plătit. Am supraviețuit unindu-ne foarte mult. Uită-te că nu a plecat niciunul dintre noi. Am reușit să ținem împreună o echipă, chiar dacă acest lucru a însemnat salarii tăiate de trei-patru ori. Faptul că Antena 3 a supraviețuit în ciuda acestor lovituri crunte, pentru mine este unul dintre motivele puternice de a rămâne în presă", a adăugat Oana Zamfir.

Revenim cu noi subiecte din interviul pe care jurnalista ni l-a acordat în exclusivitate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel