Lovitură pentru Rovana Plumb. Cine a înlocuit-o

Rovana Plumb și-a pierdut locul la conducerea PSD. 

Deputatul Corneliu Ștefan este cel care a fost ales să conducă PSD Dâmbovița. El a reușit să se impună în fața Rovanei Plumb, care și-a pierdut astfel locul, cu câteva zeci de voturi, conform Mediafax. 

”Munca de acum începe: Sunt ferm convins că se va lucra într-o echipă. De Titus (Corlățean - n.r.) să știți de pe acum că avem nevoie și la centru, are multă treabă”, le-a spus Corneliu Ștefan celor prezenți la conferința de alegeri liderul interimar Marcel Ciolacu.

Rovana Plumb le-a mulțumit colegilor, alături de care a trecut ”prin bătălii puternice”, spunând că important este ca după aceste alegeri ”să ieșim mai întăriți, mai uniți, în așa fel încât să facem lucruri bune în continuare”.

Susținut de Corlățean

”A fost o competiție istorică în județul Dâmbovița, niciodată în 30 de ani nu a mai fost o bătălie pentru funcția de președinte și președinte executiv”, a adăugat noul președinte de la PSD Dâmbovița.

Printre susţinătorii acestuia a fost şi vicepreşedintele Senatului, Titus Corlăţean, care de altfel a lansat mai multe atacuri la adresa Rovanei Plumb.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel