Lovitură pentru Mălin Bot: Decizia e luată de managementul EVZ

Mălin Bot, realizator al emisiunii EVZ TV și redactor-șef al ediției online evz.ro, anunță că nu va mai avea emisiune la B1 TV. Potrivit jurnalistului, decizia aparține managementului EVZ și până în prezent nu a primit nicio explicație.

„Săptămâna asta nu ne mai vedem pe B1, la EVZ TV. Decizia "managementului"...", este anunțul jurnalistului postat marți pe pagina sa de socializare.

Ulterior, Mălin Bot a revenit cu explicații într-un comentariu: „Decizia e luata de managementul EVZ, nu are legatura cu postul B1 TV. Asa cum am spus, nu am primit nicio explicatie de la "factorul de decizie", ci am aflat de la colega cu care stabilesc invitatii si care ii suna pe invitati pentru emisiune. Momentan sunt la TM, unde am avut de rezolvat problema cu ANAF care mi-a facut un frumos cadou de ziua mea. Indepartarea de la EVZ TV e al doilea "cadou" de ziua mea, ca sa fac putin haz de intamplarile prin care trec saptamana asta. Important e sa nu ne pierdem simtul umorului si le ducem pe toate bucurosi."

Emisiunea realizată de ziariştii Evenimentului zilei la B1 TV este difuzată de la jumătatea lunii iulie de luni până joi, de la ora 11.00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel