UPDATE Lovitură pentru Dragnea de la Curtea Supremă

ÎCCJ respinge contestaţia lui Dragnea şi menţine sechestrul pe averea sa.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins miercuri contestaţia depusă de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, împotriva sechestrului pus de DNA pe averea sa în dosarul 'Tel Drum'.

Tot în dosarul 'Tel Drum', instanţa a menţinut sechestrul pus de procurori pe averile altor doi suspecţi, Florea Neda, reprezentant al SC Tel Drum SA, şi Petre Pitiş - fost consilier în cadrul CJ Teleorman, reprezentant al Tel Drum SA.

În schimb, judecătorii au admis contestaţiile depuse de Victor şi Elena Piperea, fiind ridicată măsura popririi asupra pensiilor acestora, în timp ce SC MSF ART IMOB şi-a retras contestaţia. Decizia instanţei este definitivă.

Liviu Dragnea nu a venit miercuri la proces, el fiind reprezentat de doi avocaţi, Flavia Teodosiu şi Maria Vasii. Maria Vasii a susţinut că procurorii DNA au găsit la percheziţiile efectuate la compania Tel Drum un bileţel roz pe care era notat codul numeric personal al lui Dragnea, şi cuvântul 'şefu'. Vasii a precizat că acest bileţel a fost proba folosită de procurori pentru a-l acuza pe Dragnea de săvârşirea infracţiunii de constituire a unui grup infracţional.

[citeste si]

Pe 13 noiembrie, DNA anunţa că Liviu Dragnea este urmărit penal de procurorii anticorupţie pentru constituire de grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni referitoare la fraudare de fonduri, fapte care ar fi fost săvârşite în dosarul 'Tel Drum' în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel