LOTO: A câştigat 4 milioane de euro și a ajuns aproape falit

Foto: libertatea.ro
Foto: libertatea.ro

În 2008, ieșeanu Mihai Cazacu se considera un om realizat, după ce a reușit să câștige patru milioane de euro la LOTO. După șase ani, ieșeanul a rămas aproape falit, scrie spynews.ro.

Imediat după ce a pus mâna pe marele marele câștig de la LOTO de patru milioane de euro, în august 2008,  Mihai  Cazacu, originar din Iaşi, şi-a pus la punct firma de construcţii pe care o avea de un an.

După aceasta, ieșeanul a început să cheltuiască  pe maşini scumpe, case şi plimbări în străinătate. Vestea proastă a primit-o cu puţin timp în urmă, când judecătorii de la Tribunalul Iaşi au decis deschiderea procedurii de faliment împotriva firmei milionarului de la Loto. Până anul trecut, societatea a aparţinut integral „milionarului de la Loto", Mihai Cazacu.

Potrivit sursei citate, administrarea firmei a fost pasată, în 2013, unei persoane din satul Poieni, comuna Schitu Duca, ocazie cu care Registrul Comerţului Iaşi a menţionat în documentele oficiale că Olaru Claudiu Adrian ar deţine 90% din capitalul social, în condiţiile în care acesta era minoritar, cu doar o parte socială, dintr-un total de 21.

Milionarul de la LOTO a avut probleme la plata cu bilete la ordin, acestea fiind înregistrate în perioada 26 mai-9 iulie 2008.  Ulterior câștigului la LOTO, ieșeanul a avut şi probleme cu legea, după ce a fost prins băut la volan şi a fost condamnat la un an şi jumătate de închisoare cu suspendare pentru tulburarea liniştii publice şi ultraj contra bunelor moravuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel