Loredana Groza: Dacă ascultați ritmul, nu e manea! E noul gen, e noul trend. Noi l-am inventat

Captură video Youtube
Captură video Youtube

Loredana Groza a vorbit despre valul de critici și controverse stârnite de melodia sa, cântată împreună cu maneliști celebri.

„În pomul lăudat toată lumea aruncă cu pietre. E un moment istoric în muzică românească și pentru mine, de ce nu”, a spus, miercuri seară, la Antena 3, Loredana Groza.

„Ca să fiu sinceră, nu m-a deranjat nimic. (...) Încerc să fiu echidistantă, să mă păstrez la mijloc și să nu îmi consum energie cu lucruri care, cumva, sunt firești să se întâmple. Întotdeauna când e un plus, vine și un minus”, a mai spus artista.

„Dacă ascultați ritmul, nu este nici reggaeton, nici manea. Este happy tone. Noul gen, noul trend. Noi l-am inventat”, a zis Loredana Groza. 

„Când e ceva care iese din tipare, care poate șoca anumite spirite puritane, sau care cred că muzica pe care o ascultă ei e superioară, nu am cum să mă supăr. Oamenii se obișnuiesc până la urmă. (...)  Tot timpul trebuie să faci ceva nou, să mergi pe anumite șabloane din muzică, dar să vii cu o schimbare”, a mai spus Loredana Groza. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel