Locuri de muncă. Ce trebuie să ştie şomerii din Bucureşti

Şomerii din Bucureşti pot alege un loc de muncă dintre cele 4.108 de posturi disponibile anunţate, joi, de Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti (AMOFM).

Potrivit datelor centralizate de AMOFM Bucureşti, în cazul muncitorilor calificaţi, cele mai multe locuri de muncă sunt pentru lucrător comercial (436), agent securitate (288), vânzător (54) şi casier (48). Pentru absolvenţii de studii medii, AMOFM Bucureşti a înregistrat 991 de locuri vacante, iar cele mai multe cereri din partea angajatorilor vizează meseria de operator vânzări prin telefon (148), operator reţele comunicaţii (100), funcţionar informaţii client (127). Un număr de 198 de locuri de muncă sunt disponibile pentru şomerii cu studii superioare, cele mai multe fiind pentru analist servicii client (80), manager proiect (18), consilier/expert/inspector/referent/economist în economie generală (24).

Pentru muncitorii necalificaţi, AMOFM Bucureşti oferă 550 de posturi libere, din care 53 muncitor necalificat la ambalarea produselor solide şi semisolide, 53 pentru muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor, 56 de posturi pentru manipulant mărfuri, precum şi 39 de posturi pentru femeie de serviciu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel