Liviu Pop: Trebuie să pleci acasă. Simplu

Luni, 21 august, ministrul Educaţiei, Liviu Pop, a spus, la TVR, referindu-se la demiterea mai multor inspectori şcolari generali că aceştia nu au respectat contractul de management. 

"Şi inspectorii şcolari generali funcţionează pe un contract de management. Sunt 28 de puncte pe care ei trebuie să le respecte. Nu mă interesează promovabilitatea la examenul de bacalaureat, pentru că nu este rodul inspectorului şcolar prin contractul de management, este rodul profesorilor şi al elevilor pe programele respective. (...) Dacă ai un contract de management şi nu îl respecţi, trebuie să pleci acasă. Simplu. Starea învăţământului este importantă pentru ţara aceasta. Aveau obligaţia - şi vă dau un exemplu - ca până în 31 iulie să transmită raportul cu starea învăţământului", a afirmat Pop.

"Toţi au primit prin poştă decizia şi notificarea, pentru că aşa este normal şi aşa scrie în lege. Cu soarta elevilor din România nu ne jucăm", a spus Liviu Pop, care a mai declarat că vor fi evaluaţi în continuare atât inspectorii ce au rămas, cât şi cei ce vor fi numiţi prin delegaţie. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel