UPDATE Liviu Dragnea a ajuns la ÎCCJ. Instanța judecă cererea de anulare a condamnării - FOTO

Livou Dragnea contestă condamnarea la trei și jumătate, primită în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman.

UPDATE 2


Procesul lui Liviu Dragnea a fost amanat pentru 10 decembrie. Dragnea a stat în fața judecătorilor în jur de 5 minute. El a fost surprins zâmbind la intrarea în sala de judecată unde le-a solicitat judecătorilor timp pentru a-și angaja un avocat.

UPDATE 1

Liviu Dragnea a ajuns la ÎCCJ, marți dimineața, în jurul orei 9.00, conform imaginilor difuzate de Realitatea Tv.

Liviu Dragnea a fost scos din penitenciar marţi dimineaţă şi transportat la sediul instanţei supreme unde un complet de cinci judecători va lua în discuţie contestaţia sa în anulare, cale extraordinară de atac, prin care fostul lider PSD vrea să anuleze condamnarea sa definitivă în dosarul angajărilor fictive, relatează Realitatea Tv.

Fostul preşedinte al PSD a fost condamnat definitiv pe 27 mai la 3 ani şi jumătate de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman.

De atunci, el a avut două tentative de a scăpa de detenţie prin utilizarea a două căi extraordonare de atac a sentinţei judecătoreşti deefinitive: o contestaţie în anulare, formulată pe 18 octombrie, şi un recurs în casaţie, depus pe 22 octombrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel