Liviu Dragnea, despre cazul ministrului cercetat de DNA

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, declarat, vineri, la Neptun, că situația ministrului pentru Relaţia cu Parlamentul, Viorel Ilie, pentru care DNA a cerut începerea urmăririi penale, va fi discutat cât de curând în coaliţie.

"Vom discuta în coaliţie subiectul acesta cât de curând", a spus Dragnea, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD de la Neptun.

El a arătat că subiectul nu a fost discutat în cadrul CExN de vineri.

La rândul său, premierul Mihai Tudose a precizat că în acest caz se va lua o decizie după ce se va vedea despre ce este vorba. "Aflu de la dvs. (...) Deocamdată nu ştim ce scrie în dispozitiv şi despre ce este vorba. (...) O să luăm o decizie", a adăugat Tudose.

Procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi, a cerut vineri sesizarea Senatului pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale faţă de Viorel Ilie, ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul, pentru instigare la folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, în perioada exercitării funcţiei ministeriale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel