Linie telefonică gratuită pentru Alexandra. Cumpănașu: Nu cerem niciun ban

Rodica Mitu / 16 aug 2019 / 08:25 Salveaza PDF Comentarii
Cumpănașu
Descriere foto: Cumpănașu

Alexandru Cumpănașu a oferit noi informații despre bursa „Alexandra Măceșanu pentru Curaj", dar și despre o linie telefonică ce va fi lansată săptămâna viitoare.

„#112vreausatraiesc. STOP CLANURILOR DIN LICEE! COPIII NOȘTRI NU SUNT MARFA NIMĂNUI!. Dragi prieteni, am anunțat deja că am decis împreună cu părinții Alexandrei înființarea bursei private "Alexandra Măceșanu pentru Curaj".

Luni mă voi deplasa la sediul Ministerului Educației pentru a solicita transmiterea către toate inspectoratele școlare județene a solicitării noastre de a nominaliza și evidenția TINERI de liceu care s-au opus clanurilor interlope sau au dat dovadă de curaj în fața violenței din școli sau din afară.

Nu cerem nici un ban Ministerului Educației. Facem un apel și către voi toți să ne trimiteți povești ale tinerilor curajoși de liceu din România la email: [email protected]”, a anunțat unchiul Alexandrei.

De asemenea, a precizat că, săptămâna viitoare, va fi lansată „și o linie telefonică gratuită la care cei care au informații despre Alexandra să sune dar și ORICE persoană care are informații despre orice tânăr (fată sau băiat) hărțuit de clanuri interlope, victima a agresiunilor acestora sau a încercărilor de racolare în licee pt prostituție de către interlopi. A venit momentul să avem CURAJ. Linia telefonică se va chema: HELPLINE FOR LIFE: APEL PENTRU VIAȚĂ!”.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25