Liiceanu către Kovesi: Preiau eu CONDAMNAREA lui Dragnea

Gabriel Liiceanu a participat alături de Laura Codruța Kovesi la dezbaterea " Legile justiției. Statul în pericol". El spune că s-ar înscrie pe listă să preia o parte din condamnarea lui Liviu Dragnea pentru "a scăpa țara de o asemenea monstruozitate". 

"Au apărut oameni care au început să spună că stau ei la închisoare în locul lui Liviu Dragnea. Eu mă înscriu primul pe listă să preiau o parte din condamnare. Vă spun sincer, mi-aș da parte din libertate să salvez țara de asemenea monstruozități. Suntem în cu totul alt punct. Ar trebui să ne întrebăm ce facem în situația în care nu se mai discută în limbajul clasic al democrației. În loc de asta noi facem discuții pe legile justiției, " a spus Gabriel Liiceanu. 

El s-a arătat de asemenea nemulțumit că anumiți condamnați au putut să scrie cărți în închisoare pentru a-și reduce pedeapsa. 

"Doamnă,(către Laura Kovesi n.r.) mi-a plăcut dizertația dumneavoastră despre cele trei chestii... dar ce-i cu asta, la ce ne ajută? Dezlegăm noi impasul îngrozitor în care ne aflăm în momentul de față? Credeți că ei chiar vor să stea de vorbă cu dumneavoastră pe propunerile pe care le-ați făcut? Știți foarte bine că vor să ajungă în altă parte. Ce facem când democrația ajunge un instrument în mâna infracțiunii. Ce facem? Asta ne interesează. Cum de acceptați ca agramații să facă lucrări științifice în închisoare? Cum acceptați discuția cu ei pe acest teren? Chiar credeți că vor consfătuiri?" a spus Gabriel Liiceanu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel