Urmărește emisiunea live


LIDL, produs toxic retras de urgență. Românii pot primi banii înapoi

Retailerul Lidl a retras de urgență un produs alimentar, produs în România, care conține o toxină foarte periculoasă pentru organism.

Reprezentanții grupului roagă cumpărătorii să nu îl consume și susțin că oferă banii înapoi celor care au achiziționat acest produs. 

S-a depistat prezența Patulinei

Este vorba de produsul „Cămara Noastră Suc de mere şi sfeclă roşie, 2L“, pe care producătorul român SC Mărul Argintiu SRL l-a rechemat preventiv. Potrivit Lidl, în cadrul verificărilor interne, într-o probă a fost depistată toxina Patulină. Patulina poate avea efecte toxice asupra organismului uman, conform Antena 3.

[citeste si]

Recent, LIDL a mai retras un produs de pe piață. Producătorul austriac Estyria Naturprodukte GmbH a rechemat preventiv produsul 'Golden Sun Bio Organic Cereale Amaranth, 500g', comercializat şi în reţeaua de magazine Lidl România. Motivul a fost că într-o probă a fost depistată Salmonella. Produsul "Golden Sun Bio Organic Amaranth, 500g" a putut fi returnat în toate magazinele Lidl. Contravaloarea sa a fost returnată. Și de această dată, vorbim de o situație similară. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel