Lideri liberali i-ar cere demisia lui Cîţu. Alin Nica, PNL Timiş: Nu sunt de acord. Imaturitate politică

Guvernul României
Guvernul României

Alin Nica, preşedintele PNL Timiş, nu este de acord cu o eventuală schimbare a lui Florin Cîţu de la conducerea partidului. Declaraţia acestuia vine după ce, conform unor surse politice, mai mulţi lideri PNL îi vor cere demisia lui Florin Cîţu. În caz contrar, aceştia vor încerca organizarea unui Consiliu Naţional pentru schimbarea prin vot a liderului PNL. 

Potrivit surselor, Cîțu este acuzat că „a lăsat partidul de izbeliște”, dar și că face o opoziţie pe faţă în interiorul coaliţiei. 40 de lideri judeţeni ar vrea ca Florin Cîţu să demisioneze. 

Liderul PNL Timiş afirmă că o eventuală schimbare a preşedintelui partidului ar arăta "imaturitate politică". 

„Am văzut știrea, care mi se pare deplasată, ca să nu zic fake news, asta înseamnă că noi suntem singura filială care nu știm despre acest subiect, ceea ce greu de crezut. Nu cred că e nevoie acum de schimbarea conducerii, e destul de greu să schimbi președintele fără congres. Oricum, o să fie o ședință a Biroului Politic Național zilele următoare. Eu nu sunt de acord cu schimbarea conducerii pentru că ar arăta imaturitate politică să schimbi conducerea cum bate vântul și ar trebui să ne concentrăm pe livrarea către cetățeni a unor rezultate bune din partea guvernării”, a declarat Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, conform pressalert.ro.

CITEŞTE ŞI Florin Cîţu, discuţie în SUA despre creşterea bugetului României pentru apărare

Florin Cîțu (PNL): Președintele Băncii Mondiale vine în aprilie în România

Președintele Băncii Mondiale va veni în aprilie în România, a anunțat Florin Cîțu, președintele PNL, care s-a întâlnit miercuri cu vicepreședintele BM, Anna Bjerde.

Florin Cîțu a anunțat, miercuri, 30 martie, pe Facebook că a vorbit cu Anna Bjerde despre reforma sistemului de pensii, deficitul bugetar, tranziția către energie și resurse regenerabile, dar și criza umanitară din Ucraina.

„Vicepreședintele Băncii Mondiale a apreciat România pentru faptul că a fost prima țară din Uniunea Europeană care a inclus reformarea sistemului de pensii în PNRR”, a precizat Florin Cîțu,

De asemenea, a spus că alte aspecte importante în cadrul discuției au fost deficitul bugetar și planificarea resurselor, astfel încât bugetul de anul acesta să fie sustenabil și inclusiv.

„Avem criza umanitară a refugiaților din Ucraina pentru care avem nevoie de resurse și o bună planificare a acestora”, a susținut Florin Cîțu.

Acesta a anunțat că preşedintele Băncii Mondiale va veni în România în luna aprilie. CITEŞTE MAI MULTE AICI

CITEŞTE ŞI Zelenski, discurs în Parlamentul României. Florin Cîţu: Voi aranja să se întâmple

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel