Lider PNL, propus pentru excludere din partid după o declarație făcută la TV

Viceprimarul municipiului Deva, Marius Surgent, ar putea fi exclus din Partidul Naţional Liberal (PNL), după ce, într-o emisiune televizată, a anunţat că în campania electorală îl va susţine la funcţia de primar pe candidatul ALDE, Florin Oancea.

Preşedintele filialei judeţene PNL Hunedoara, deputatul Bogdan Ţîmpău, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, că la prima şedinţă a Biroului Judeţean al PNL Hunedoara se va discuta propunerea de excludere din partid a viceprimarului Marius Surgent, după ce acesta a mai primit un avertisment, în urmă cu trei luni, pentru faptul că nu s-ar fi implicat în activitatea administraţiei publice locale şi nici în cea de partid.

Din aceste motive, viceprimarul Marius Surgent nu s-ar mai fi regăsit nici pe un loc eligibil în lista de candidaţi a PNL Deva pentru alegerile locale din iunie.

'Marius Surgent nu ar mai fi avut un loc eligibil pe lista de consilieri a PNL, tocmai din cauză că nu a avut activitate, nici ca viceprimar, adică în plan administrativ, şi nici în plan politic. Pentru această lipsă de activitate, în urmă cu trei luni de zile a fost sancţionat de organizaţia PNL Deva cu avertisment, prin vot deschis, care este sancţiunea premergătoare excluderii. În acea perioadă, el discuta despre cât de frumos este la ALDE', a afirmat preşedintele filialei judeţene PNL Hunedoara. Viceprimarul municipiului Deva, Marius Surgent, a declarat marţi, la un post local de televiziune, că a decis să-l susţină la funcţia de primar în alegerile locale pe candidatul ALDE, Florin Oancea, despre care a afirmat că ar fi 'un liberal autentic'. El a mai spus că decizia sa vine ca urmare a unor 'discuţii lungi' cu membri 'ai vechiului PNL' care şi-ar fi manifestat intenţia de a sprijini la funcţia de primar pe un candidat care provine din rândurile PNL.

Florin Oancea a fost preşedinte al PNL Deva în perioada 2003-2012 şi viceprimar al municipiului Deva în perioada 2008-2010. Acesta şi-a dat demisia din PNL în aprilie 2012 şi a candidat la funcţia de primar în calitate de independent. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel