Liceanul din Buzău a fost înjunghiat în inimă din cauza unei glume

O glumă făcută fără să se gândească prea mult i-a adus moartea.

Este povestea cutremurătoare a unui licean din Buzău care a fost ucis într-un mod crunt de un consătean. Băiatul a fost înjunghiat în inimă după ce – în glumă – i-a ascuns sticla de băutură. Incidentul s-a petrecut într-un bar din sat unde tânărul ieșise să petreacă alături de câțiva prieteni.

În faţa barului din Râmnicu Sărat (Buzău), locul unde s-a stins tânărul, rudele şi cunoscuţii i-au aprins lumânări. Azi-noapte medicii de la ambulanţă au încercat minute în şir să-l readucă la viaţă. Chiar l-au dus la urgenţă la spitalul din Râmnicu Sărat, dar medicii nu au putut decât să declare decesul, arată Adevărul.

O glumă proastă i-a adus moartea

Daniel Nica era elev în clasa a XII-a. Ieșise să petreacă, iar acolo s-a întâlnit cu mai mulți prieteni. Pus pe șotii, i-a ascuns băutura unui consătean. Bărbatul s-a supărat foarte tare și a plecat acasă, dar a revenit cu un cuțit de 20 de centimetri. Şi-a recuperat băutura, a ieşit din cârciumă însă afară i-a pândit pe tineri, pentru a-şi duce planul la bun sfârşit. Daniel Nica a fost atacat cu cuţitul imediat ce a ieşit din bar.

Anchetatorii l-au ridicat pe ucigaş de acasă si îl vor trimite la o expertiză psihiatrică. Au aflat că autorul crimei ar fi avut nevoie de operaţie la cap, după ce a căzut din căruţă. "Acesta ar putea să aibă anumite probleme medicale, dată fiind trauma pe care a suferit-o anterior şi că a fost internat la spitalul de neuropsihiatrie", a declarat Vasile Ardei, procuror, notează sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel