Legi Justiţie. Raluca Turcan: Tudorel Toader e pe un drum fără ieşire

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan apreciază că propunerile de modificare a legilor Justiţiei, făcute de ministrul Tudorel Toader, vor trece de comisiile de specialitate din Parlament sub forma dorită de liderul social-democrat Liviu Dragnea.

"Dacă Tudorel Toader ar trimite legile modificate în Parlament, am putea constata că nu mai este profesorul universitar, rectorul prea-respectat de PSD, ci devine o persoană non-grata, zburată brusc din Guvern. Aşadar, Tudorel Toader este pe un drum fără ieşire", a spus liderul liberal, într-un interviu acordat Adevărul.

"Cred că în momentul de faţă aceste legi pe justiţie sunt date sub prezumţia că ajută sistemul şi că e nevoie ca justiţia să funcţioneze mai bine, dar pe de altă parte au ca destinaţie şi dedicaţie persoane corupte din PSD, protecţia acestora, controlul politic al justiţiei şi folosirea instituţiilor din justiţie, chiar în bătălia politică. E o situaţie gravă, foarte tensionată, care foarte posibil va conduce, din nou, la mişcări de stradă în România", a susţinut Turcan. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel