Lăzăroiu, despre Ponta: L-am confundat cu un pisic zgribulit

sebastian-lazaroiu dc
sebastian-lazaroiu dc

Consilierul prezidențial Sebastian Lăzăroiu își continuă atacurile la adresa premierului Victor Ponta, de data aceasta ironizând aparițiile publice ale șefului Executivului. El susține că "ultima oară când l-a văzut pe Ponta la Cotroceni l-a confundat cu un pisic zgribulit."

"Ponta e un paria la Bruxelles," "își mai bate un cui în sicriul politic" sau "premierul s-a îngrășat din cauza stresului" sunt câteva dintre atacurile succesive inițiate în ultima vreme de Sebastian Lăzăroiu împotriva prim-ministrului Victor Ponta. "Ce arogant e Ponta și ce își umflă mușchii. Ultima oară când l-am văzut pe aici pe la Palat (Cotroceni - n.r) l-am confundat cu un pisic zgribulit. Voiam sa-i dau o pătură," scrie acum pe Facebook consilierul prezidențial.

Președintele Traian Băsescu declara marți seara că premierul Victor Ponta e ca "un pisicuț" atunci când vine la Palatul Cotroceni. "E ca un pisicuț și pe urmă, când iese și ajunge la Palatul Victoria sau se vede cu un microfon în față, vorbește cum vedeți," spunea șeful statului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel