Lazăr, o nouă candidatură? Ce îl va întreba Tudorel Toader

Augustin Lazăr FOTO AGERPRES
Augustin Lazăr FOTO AGERPRES

Tudorel Toader, ministrul Justiției, a făcut precizări, în direct la România TV, cu privire la respingerea candidaturii lui Augustin Lazăr pentru un nou mandat de procuror general.

Din cei 2560 de procurori, sigur avem foarte mulți procurori onești, de bună credință, care au condiții legale și care poate își doresc să desfășoare activitate managerială la Parchet. Este vremea unei schimbări, aducerii altei generații la nivelul Ministerului Public. Să nu ne imaginăm că unii sunt buni pentru toate funcțiile de conducere din Ministerul Public, iar alții deloc. Comisia a apreciat în unaninimate că niciunul dintre candidați nu are profilul procurorului general european, modern.

Ce am avut de transmis lui Lazăr, i-am transmis azi la interviu. Mai mult de atât nu am ce să îi precizez, a spus Tudorel Toader, la România TV.

Tudorel Toader a spus, miercuri seara, la România TV, că nu există nicio prevedere care să îi interzică lui Augustin Lazăr să se prezinte, din nou, la concurs, dar i-ar pune o întrebare importantă.

Nu avem o prevedere care să spună că cine a candidat o dată și a fost respins, nu mai poate să candideze pentru a doua oară. Dacă săptămâna viitoare vom avea un nou interviu de selecție, îl voi întreba ce s-a întâmplat în plus ca de data asta să aibă toate atribuțiile procurorului general, a precizat Tudorel Toader, în emisiunea Andreei Crețulescu, la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel