Laura Chiriac, după filmarea cu Diacomatu: Un MAFIOT. Mai ușor cu filajul

Laura Chiriac a dat cărțile pe față după filmarea în care apare cu Sergiu Diacomatu.

"Lucrurile țin de mafie, bani, interese. Sectorul 1 este în centrul intereselor unei mafii care ar face orice pentru a rămâne la butoane", a zis Laura Chiriac în emisiunea "Jocuri de putere", de la Realitatea TV.

[citeste si]

"Întâlnirea mea cu domnul Sergiu Diacomatu a fost inițiată de domnia sa. În urmă cu câteva săptămâni m-am referit la domnia sa cu termenul de 'mafiot'. Nu l-am cunoscut extrem de bine. Nu îl știam personal. Am citit în presă. Domnul Diacomatu m-a abordat și mi-a zis: 'înțeleg că aveți niște nelămuriri legate de mine, aș vrea să lămuresc acest caz'. La un anumit nivel al influenței nu ajunge oricine. Pe mine au început să mă caute acești oameni pentru că sunt foarte bine cotată în anumite sondaje. Altfel sunt sigură că nu se oboseau să mă caute. Domnul Diacomatu are un trecut foarte recent legat de faptul că a participat la alegeri în Sectorul 1, cunoaște bine această zonă electorală, îi cunoaște pe contracandidații mei.

În aceste condiții, am acceptat invitația sa. Pentru a destructura niște rețele... este important să le cunoști. Este foarte important să îi cunosc pe acești oameni, să văd ce interese au și de ce trebuie să păzești primăria ca primar. Este foarte important să stai de vorbă cu toți. În această campanie electorală am intrat cu mâinile curate, voi ieși cu mâinile curate, dar nu voi sta cu brațele încrucișate. Mai ușor cu filajul, mai ușor cu amenințările! Am aflat multe lucruri pe care le voi spune în perioada următoare", a mai zis Laura Chiriac.

VEZI ȘI: Cine a venit acasă la soacra Laurei Chiriac după filmarea cu Diacomatu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel