Lala, managerul OK MEDICAL, replică pentru Piperea în războiul Covid-19

Mihai Lala, managerul OK MEDICAL, i-a dat o replică avocatului Gheorghe Piperea

Replica lui  Mihail Lala (OK MEDICAL) a venit după ce avocatul a scris următorul mesaj: ”Cică se fac testări covid într-o parcare de un laborator privat fără acreditare și închis de autorități! Testele sunt plătite, evident, dar important este ca ministerul vieții ia aceste teste de bune! Pe baza lor crește “riscul” de răspândire comunitară a covrigului, iar Romănia este aproape închisă, aproape în stare de urgență”.

Mihail Lala, clarificări

Mihai Lala, managerul OK MEDICAL, a explicat care este situația.

”Sunt nevoit sa ii dau o replica avocatului Gheorghe Piperea, ca urmare a postarii dumnealui pe facebook.

1. OK Medical NU este un laborator, este o clinica medicala. Testarea NU se face in parcare, se face intr-un laborator acreditat. Doar recoltarea se face intr-o "parcare", adica in aer liber, asa cum se face peste tot in lume, avand in vedere ca spatiile inchise de recoltare cresc riscul de transmitere a virusului de la pacient la pacient sau de la pacient la cadrele medicale.


2. Atentia la detalii ar trebui sa fie definitorie pentru un avocat. Sau avocatul Piperea castiga procesele altfel?


3. Nuanta unui text, fie ea si brutala, poate fi interpretata si ca o calomnie. Domnule avocat, m-ati calomniat sau doar aveti condeiul nerafinat?


4. Ca antreprenor am dreptul sa investesc in orice proiect decid eu, fie el si un proiect de cercetare-dezvoltare in domeniul cutremurelor. Dumnia ta, ca avocat, ai expertiza necesara sa analizezi si oportunitatile de afaceri sau doar te limitezi la aria dumitale de expertiza, cum ar fi spre exemplu calomnia?


5. Opinia exprimata in spatiul public pus la dispozitie de Facebook, este opinia unui avocat sau a unui influencer, caci in ultima perioada nu inteleg exact ce sunteti mai exact? Ar fi necesara o precizare aici.


6. Si nu in ultimul rand, imboldul de a posta va apartine pe persoana fizica sau este un serviciu de PR/PA oferit unuia dintre clientii dumneavoastra. Nu de alta, dar, daca e asa, sunt tentat sa va angajez si eu. Am inteles ca nu aveti fee-uri mari”, a scris Mihail Lala pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel