Urmărește emisiunea live


La Untold de pe balcon. Un proprietar primește petrecăreți pe balconul său, pentru un preț deloc mic

Un proprietar din Cluj își închiriază balconul apartamentului pentru un preț însemnat.

Un balcon cu niște perne și pături este postat cu titlul ”de închiriat” în perioada 4-8 august. Lipsa simțului ridicolului l-a determinat pe un proprietar să îți dea balconul pentru patru zile oricărui petrecăreț îi plătește 240 de euro sau 1200 de lei. Comentariile internauților nu au iertat anunțul proprietarului.

„Aici cred ca și-a petrecut Robin Hood ultimele clipe”, ”Garanție cereți?” sau ”Cu loc de parcare inclus?”, au fost doar câteva dintre reacțiile oamenilor, la vederea anunțului pentru balconul din Cluj, scrie Unica

Ar fi mai puțin flagrant dacă anunțul ar fi doar o glumă la adresa prețurilor exorbitante ale proprietăților turistice și private, care cresc brusc în perioada festivalului. 

Psihologul Radu Leca, mesaj pentru clujenii care se plâng de zgomotul de la Untold

Psihologul Radu Leca a venit cu un mesaj pentru clujenii care se plâng de organizarea Untold în centrul orașului, deoarece în ultimele zile au existat voci care au dezaprobat organizarea acestui festival pe Cluj Arena din cauza zgomotului produs:

„Credința oamenilor că totul o să fie bine, fără implicare și fără deranj, este o utopie.

Cum să fie ceva uluitor dacă nu te implici?

An de an, Festivalul Untold adună sute de mii de clienți care consumă hrană scumpă, plătesc chirii exorbitante și își fac cumpărături inutile, dar care pleacă la final de eveniment fericiți spre case.

Toate acestea nu ar fi posibile dacă Primăria nu aproba desfășurarea evenimentelor 'gălăgioase'.

După Eminescu și Ceaușescu, Vuia și Pesamosca, România a devenit cunoscută în lume pentru Untold. Vor exista mereu voci deranjate și ascuțite care se vor plânge de zgomot. Norocul nostru, al celor ce gustă zgomotul, este că an de an, la Cluj, se desfășoară Untold - remediu pentru anxietate si depresie.“, a spus, pentru DC News, psihologul Radu Leca. Citește continuarea articolului AICI.

Vedetă PRO TV, cerută în căsătorie pe stadionul de la UNTOLD: "Când trupul și sufletul mi-au îngenunchiat de fericire și recunoștință"

Roxana Hulpe, corespondent al Știrilor PRO TV, a fost cerută în căsătorie, miercuri seara, de iubitul ei, Bogdan Rădulescu, unul dintre managerii festivalului Untold. Totul s-a petrecut pe stadion, la lumina reflectoarelor și sub privirile prietenilor prezenți.

"Când trupul, dar și sufletul mi-au îngenunchiat de fericire și recunoștință. Mi-ai adus luna de pe cer, cu totul. Da. Nespus”, a fost răspunsul Roxanei Hulpe, pe care l-a scris și pe Instagram, în dreptul unei imagini în care cei doi se îmbrățișau.

Cine sunt Skinny și Sky, spaima traficanților de droguri la Untold 2022

Skinny și Sky, câini din rasa Ciobănesc Belgian Malinois, sunt patrupezii fideli și cu miros fin ai polițiștilor anti-drog de pe aeroportul Cluj-Napoca. Skinny este în vârstă de 10 ani, iar tânărul Sky, fiul său, are 3 ani. Aceștia sunt antrenați să detecteze eventualele droguri ascunse în bagajele pasagerilor.

Cei doi au mirosit miercuri, la amiază, zeci de trolere, sub privirile uimite ale pasagerilor români și străini care așteptau în terminalul aeroportului. 

Skinny este specializat în depistarea a 6 substanțe diferite (cannabis, cocaină, hașiș, heroină, amfetamină și MDMA sau ecstasy), iar împreună cu Rareș Tînc, agent șef la S.P.F. Aeroport Cluj-Napoca, fac o echipă foarte bună, de asemenea, și cu Sky. Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel