Kovesi, la Parchetul General. SRS: Cum poate un inculpat să controleze alți procurori?

 Laura Codruța Kovesi
Laura Codruța Kovesi

Sorin Roșca Stănescu a vorbit la România TV despre transferul Laurei Codruța Kovesi de la DIICOT Sibiu la Parchetul General București. 

Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu nu înțelege cum un om care este inculpat în dosare penale poate să fie controlorul altor procurori.

Augustin Lazăr a creat în ceea ce o privește pe Laura Codruța Kovesi foarte multe situații de incompatibilitate pentru că, într-adevăr, dânsa figurează cu foarte multe calități, dar cu mai multe dosare penale. Într-un dosar penal, de pildă, cel al înregistrării cu Traian Băsescu, care vorbește despre modul în care a fost condamnat Voiculescu, doamna LCK are calitatea de martor și a făcut o declarație scrisă. Dacă în acea declarație scrisă a comis o singură minciună, este pasibilă de o pedeapsă penală pentru mărturie mincinoasă și se pare că a comis o asemenea minciună întrucât a scris că nu s-a întâlnit niciodată cu oameni de afaceri, din mediul politic, în afara cadrului instituțional.

Dacă apare proba și apare pentru că a fost difuzată fotografia împreună cu ea, Ghiță și Ponta, în vila lui Ghiță, ea figurează practic ca inculpat. Cum Dumnezeu să fii în același timp și inculpat și controlorul celorlalți procurori?, a declarat Sorin Roșca Stănescu la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel