Kovesi, la Parchetul General. Lucian Bolcaș: ''O bătaie de joc la adresa deciziei ministrului Justiției''

Laura Codruța Kovesi
Laura Codruța Kovesi

Lucian Bolcaș a vorbit la România TV despre mutarea Laurei Codruța Kovesi de la DIICOT Sibiu la Parchetul General București. Avocatul este de părere că fosta șefă DNA își continuă activitatea exact în același mod și hotărârea luată de Augustin Lazăr este o bătaie de joc la adresa deciziei ministrului Justiției.

Avocatul Lucian Bolcaș susține că delegarea Laurei Codruța Kovesi în funcţia procuror la Serviciul de îndrumare şi control din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie de către Augustin Lazăr reprezintă o bătaie de joc la adresa deciziei ministrului Tudorel Toader și a decretului de revocare semnat de Klaus Iohannis.

Va continua cu un nou capitol. Ceea ce se întâmplă acum este o veritabilă bătaie de joc la adresa deciziei ministrului Justiției luată în cooperare cu organele competente și a decretului președintelui României. Doamna Laura Codruța Kovesi își continuă activitatea exact în aceiași parametri. Și am spus întotdeauna, doamna Laura Codruța Kovesi nu prezintă ca om niciun fel de importanță, dar are importanță mentalitatea pe care o propagă și ceea ce se urmărește, nu atât de circul pe care îl face domnul Augustin Lazăr dacă are competența să facă o detașare de la o unitate de partid inferioară direct la Parchetul General. Este un circ prin care se încearcă să se mențină aceeași mentalitate a stăpânilor doamnei Laura Codruța Kovesi și Augustin Lazăr.

Această funcție de conducere care vine ideea de control poate să devină funcție decizională prin maniera în care este exercitată. Aceasta este pretinsa subtilitate destul de grosolană, prin care încearcă să se mascheze eludarea hotărârii ministrului Justiției. , a declarat avocatul Lucian Bolcaș la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel