Klaus Iohannis, atacuri repetate la PSD, pentru susținerea PNL

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Klaus Iohannis s-a aflat astăzi la mitingul PNL de la Iași, acolo unde a vorbit despre Referendum, dar a făcut și mai multe atacuri la adresa Partidului Social Democrat. 

”Mă întreabă unii așa că ce-i cu referendumul ăsta, de ce trebuie să facem noi referendum? Istoria este importantă și trebuie să ne uităm înainte să vedem de ce votăm.

Au venit niște oameni tare inimoși să-mi spună că Iașiul are nevoie de autostradă. Așa este! Și atunci de ce nu se face autostradă? Păi este simplu, pentru că PSD guvernarează.

Alți oameni au venit și mi-au spus ce bine ar fi să avem și noi niște spitale ca lumea. Unde se poate duce omul să se trateze fără să dea șpăgi. Au perfectă dreptate! Noi avem bani europeni pentru spitale regionale de ani și ani. M-a întrebat omul: domnule președinte și atunci de ce n-avem spitale? Pentru că PSD guvernează.

Se vede că avem o problemă când vorbim despre justiție, despre stat de drept și mai nou a devenit foarte complicată, fiindcă avem pe unii infractori care s-au cocoțat taman în vârful statului. Așa nu se poate.

Klaus Iohannis, despre justiția din România

Dacă pierdem independența justiției, dacă pierdem justiția dreaptă, atunci pierdem și șansa pentru autostrăzi, atunci pierdem și șansa pentru spitale și șansa de a avea grădinițe și școli bune pentru copiii noștri. Atunci începem să pierdem și bani. În definitiv, dacă îi lăsăm pe ei să ne strice țara, la urmă nu vor plăti ei, vom plăti noi. Românii vor plăti. Așa nu se poate

Nu putem să folosim aceleași metode pentru că noi nu suntem hoți, noi suntem români.

Spun unii, ăia care au încercat să vă umilească la ei acasă. Nu le-a ieșit. Ei spun că nu contează europarlamentarele, nici referendumul nu contează, asta vă spune gașca aia care încearcă să pună mâna pe România. Nimic mai fals. Votul vostru al românilor, contează”, a precizat Klaus Iohannis la mitingul PNL de la Iași.

Vezi și: Miting PNL Iași. Iohannis, discurs liber? "Foarte frumos aici, soarele... vremea"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel