Jurnalist, amenințat la Realitatea TV! Agresorul ar fi un SPP-ist

Jurnalistul Alexandru Căutiș a fost agresat verbal de un bărbat, în fața sediului Realitatea TV, imediat după ce a părăsit platoul emisiunii ”Jocuri de putere”, moderată de Rareș Bogdan.

Acesta a fost amenințat de un SPP-ist, în fața sediului Realitatea TV, imediat după dezvăluirile despre Dragnea, făcute în cadrul emisiunii "Jocuri de putere".

"Ca o coincidență, acest bărbat a venit înspre mine. Este vorba despre fostul șofer al domnului Miron Mitrea, actual angajat al SPP. L-am întrebat dacă are treabă cu mine și el mi-a spus "Ai grijă de tine". Am mai rămas puțin de vorbă cu domnul Părpălea, când acest domn, care cred că a venit cu unul dintre invitații din platou, a venit la mine și m-a amenințat", a declarat Alexandru Căutiș, în cadrul unei intervenții telefonice la Realitatea TV.

În urma unui schimb de replici acide în platoul emisiunii "Jocuri de putere" între jurnalistul Rareș Bogdan și unul dintre invitații săi, se pare că agresorul este SPP-istul deputatului UNPR Eugen Nicolicea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel