Judecătorii CSM au decis eliberarea din magistratură a Danei Gîrbovan

Dana Gîrbovan (UNJR)
Dana Gîrbovan (UNJR)

Membrii Secției pentru judecători s-au întrunit, luni, într-o ședință de urgență, pentru a discuta demisia din magistratură a Danei Gîrbovan și au aprobat eliberarea sa din funcție, au precizat, surse din CSM.

Judecătorii CSM s-au întrunit, luni, în ședință de urgență pentru a discuta demisia din magistratură a Danei Gîrbovan, informează Mediafax.

Secția a luat act de demisia din magistratură a Danei Gîrbovan și au aprobat eliberarea sa din funcția de judecător. Propunerea de eliberare din magistratură a Danei Gîrbovan va ajunge la Iohannis pentru a semna decret.

Dana Gîrbovan a anunțat că și-a depus la Secția pentru judecători a CSM, luni dimineață, cererea de a se lua act de demisia sa din magistratură, subliniind că i se pare un gest firesc, astfel încât procedura de numire a sa în funcția de ministru al Justiției să fie inițiată.

Dana Gîrbovan, propunerea PSD pentru ministerul Justiției, este judecător la Curtea de Apel Cluj și președintele Uniunii Naționale a Judecătorilor din România (UNJR).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel