Jianu, ministrul demisionar, după interviul la CNN: Nu am lansat un atac dur, eu doar îmi apăr țara

Invitat la Antena 3, în emisiunea Income, ministrul demisionar al guvernului Grindeanu, Florin Jianu, a spus că prin interviul acordat la CNN nu a lansat niciun atac dur, ci a vrut doar să-și apere țara.

"Primesc multe mesaje în acest moment. Cred că ar trebui să scoatem de pe burtieră faptul că 'ministrul Jianu a lansat, la CNN, un atac dur'. Nu a fost niciun atac dur, eu doar îmi apăr țara și duc un mesaj economic, un mesaj de echilibru", a zis Florin Jianu la Antena 3.

Amintim că, la CNN, fostul ministru a declarat: "Vreau să rămân în istorie ca un om corect, vreau să mă aflu de partea corectă a istoriei. Iar problema cu acest fragment de legislaţie - nu mă refer la chestiunea tehnică, pentru că, să fiu sincer, nu intră în aptitudinile mele tehnice - dar ce vă pot spune este că adoptarea unei legislaţii fără a informa, anterior, membrii guvernului, fără ca presa să fie prezentă şi aproape în mijlocul nopţii, nu este ceva corect", a zis ministrul la CNN.

"Când vine vorba despre politică, vorbim despre sentimente. Iar dacă faci aşa ceva, după cum v-am spus, fără prezenţa presei, în miezul nopţii, fără a informa şi aşa mai departe, te poţi aştepta, pe de o parte, ca toată lumea să fie nemulţumită, nu numai unele persoane, ci toată lumea va fi nemulţumită. Pe de altă parte, nu te poţi aştepta la un viitor mai bun, pentru că, dacă s-a întâmplat o dată, se poate întâmpla din nou şi a doua oară", a mai spus Florin Jianu la CNN.

[citeste si]

Apoi, la Antena 3, acesta a explicat de ce nu și-a dat demisia chiar din noaptea în care a apărut subiectul ordonanței.

"Nu am demisionat marți seară, după ședință, am avut un mesaj pe Facebook, am sperat că lucrurile vor intra pe un făgaș normal, pentru că dincolo de atitudinea mea, este important să rămâi în funcție și să îți faci treaba în continuare, am sperat că se va înțelege mesajul corect. Dar vreau să explic un lucru: eu nu sunt o persoană tehnică, nu stăpânesc zona juridică, sunt matematician. Dar modalitatea în care s-a întâmplat acest lucru, fără presă, noaptea, nu transmite un semnal bun. De ani de zile militez pentru IMM-uri, dar politica este o emoție. Și aici trebuie să ai grijă. Poți să dai cea mai bună lege de pe această planetă, contează mai mult cum o prezinți, cum o comunici", a explicat fostul ministru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel