Jeffrey Franks, cu pantofii găuriţi la Cotroceni. AFLĂ AICI ce personalități au mai fost puse în situații jenante

Omul cu banii de la FMI s-a prezentat ieri la Cotroceni încălţat într-o pereche de pantofi uzaţi care par a avea o gaură măricică în centrul tălpii.

www.dcnews.ro

Ţinuta nu pare să-l intereseze foarte tare pe reprezentantul FMI în România, Jeffrey Franks. Cel puţin asta reiese din fotografiile oficiale ale Cotrocenilor de la întâlnirea de sâmbătă cu preşedintele Traian Băsescu, prelucrate de jurnalistul Cristian Şuţu şi publicate pe blogul său. Într-una dintre poze se poate observa talpa tocită a pantofilor purtaţi de Franks, iar în centrul tălpii pare a fi chiar o gaură cu un diametru considerabil, scrie RTV.

Despre modestia vestimentară a reprezentanţilor Fondului şi atenţia scăzută pe care o acordă accesoriilor a povestit anul trecut Andrei Gheorghe, ex-consilier al fostului ministru de Finanţe, Sebastian Vlădescu: "Stai de vorbă cu oamenii de la FMI, îi măsori şi te gândeşti ce înseamnă pentru ei puterea. Te uiţi la un înalt funcţionar care învârte zeci de miliarde, îmbrăcat obscur, având un ceas banal, marca Timex, în timp ce, inevitabil, partea română îi domină prin haine". Pasiunea oficialilor români pentru costume scumpe şi ceasuri de marcă este şi ea de notorietate. Ceasul de 15.000 de euro a lui Marian Vanghelie, genţile Louis Vuitton ale Elenei Udrea sau ultima achiziţie a Elenei Băsescu, Hublot-ul de 150.000 de euro cu aur de 18 carate şi curea din piele de crocodil au fost de fiecare dată subiecte de presă.

Totuși, acest incident nu este singular. În octombrie 2010, premierul britanic, David Cameron, s-a prezentat la o emisiune TV cu șosetele rupte.

În interviu, David Cameron a vorbit despre viaţa de familie, despre soţia sa Samantha care se pare că nu prea se ocupă de treburile casnice.

Altfel premierul nu s-ar fi făcut de râs la una dintre cele mai urmărite emisiuni din Regat.

De asemenea, Paul Wolfowitz, presedintele Bancii Mondiale, a primit cadou 12 perechi de ciorapi de la un producator turc, după ce acesta s-a facut de râs în momentul în care a apărut cu ciorapii rupți la intrarea în Moscheea Albastra din Edirne, pe 28 ianuarie, 2007. De altfel, în timpul vizitei din  Turcia, Paul Wolfowitz a fost nevoit sa treacă prin două momente penibile. După in cidentul cu ciorapii rupți, fostul oficial al Băncii Mondiale a trebuit să se împrumute de 150 de euro de la una din gărzile sale pentru a plăti două brățări de aur pentru fiica sa. Aflat in vizita la Moscheea Albastra din orasul Edirne, presedintele Bancii Mondiale a fost surprins de un fotograf afisand ambii ciorapi rupti in momentul in care s-a descaltat la intrarea in edificiu. Apoi, Wolfowitz a trebuit sa se imprumute 150 de euro de la una din garzile sale in momentul in care a dorit sa plateasca doua bratari de aur cumparate pentru fiica sa. Și președintele rus,  Dmitri Medvedev pare sa calce pe urmele fostului presedinte al Bancii Mondiale, Paul Wolfowitz. Seful statului rus, aflat în vizită la o moschee veche din Moscova, pentru a vedea cum se desfașoară lucrările de reconstrucție a lăcașului construit în 1904 a fost  filmat de un reporter al postului de televiziune NTV cu ciorapii rupți ,în momentul în care acesta se descălța pentru a intraîn moschee, în timpul rugăciunii de prânz. Citeşte şi: Cizmarul din Arad, care i-a trimis lui Băsescu o pereche de pantofi, vrea să-i repare încălţămintea lui Jeffrey Franks Franks, despre pantofii găuriţi: I-am schimbat astăzi. Prefer să vorbim despre economie – VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel