Iuliana Gătej - Fluturica. Un an de la moartea jurnalistei: ''Fluturii nu mor niciodată''

A trecut un an de când Iuliana Gătej, jurnalista de la Observator și Antena 3, s-a stins din viață. Colegii ''Fluturicăi'', așa cum era alintată, sunt alături de familia sa, iar pentru aceștia, Iuliana nu va muri niciodată.

Chiar dacă a plecat prea devreme dintre noi, ea va fi mereu în sufletele noastre, pentru că fluturii nu mor niciodată. Odihnește-te în pace, Fluturico!, a spus, profund emoționat, Valentin Butnaru, în cadrul Observatorului.

Iuliana Gătej a fost șefa secției Social de la Observator și Antena 3. Fluturica a murit într-un accident teribil de mașină, pe 24 decembrie 2015, în Ajun de Crăciun.

(w670)

A trecut un an de când colega noastră Iuliana Gătej și-a luat zborul către stele. Fluturica, ne este dor de tine, de energia ta, de inteligența și optimismul tău. Ai lăsat în urma ta multe amintiri frumoase și vom avea grijă să te păstrăm printre noi așa cum te știam: veselă, mereu gata să ajuți și să îi încurajezi pe toți să continue lupta., au transmis, de asemenea, colegii Iulianei, de la antena3.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel