Iubirea nu se votează. Imagini și mesaje de la protest - FOTO

Mai multe imagini de la protestul împotriva referendumului pentru familie, Iubirea nu se votează, au apărut pe rețelele sociale. Mnaifestanții s-au adunat în Piața Victoriei.

"Ieșim în stradă pentru a spune hotărât #boicotreferendum pentru că drepturile omului nu se votează, pentru că iubirea nu se votează! Ieșim în stradă pentru că refuzăm să legitimăm un referendum care împrăștie ură și divizează cetățenii.

Ieșim în stradă pentru că nu toate referendumurile sunt democratice și de multe ori sunt folosite de lideri autoritari pentru a restrânge drepturi cetățenești. Ieșim în stradă pentru că locul nostru este în Europa, un loc al valorilor democratice, ce țin de respect pentru minorități, stat de drept, oportunități egale pentru toți cetățenii.

Ieșim în stradă pentru a apăra comunitatea LGBT de atacurile și minciunile pe care le aruncă în spațiul public inițiatorii modificării Constituției. Ieșim în stradă pentru a atrage atenția asupra agendei politice mai largi a inițiatorilor modificării Constituției, care include restricționarea avortului, interzicerea pornografiei, limitarea divorțurilor prin consiliere obligatorie, interzicerea totală a educației sexuale.

Ieșim în stradă pentru că vrem un stat laic, în care Biserica și statul sunt separate. Doar așa putem asigura respectarea tuturor libertăților cetățenești, inclusiv libertatea religioasă. Ieșim în stradă pentru a transmite un mesaj clar coaliției de guvernare formată din PSD și ALDE.

Ieșim în stradă pentru că nu putem sta tăcuți când grupuri conservatoare vor să transforme România în care trăim.Ieșim în stradă pentru că ne pasă", a fost mesajul MozaiQ, inițiatorii evenimentului "Iubirea nu se votează".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel