Italiancă, vizită în România. Reacții neașteptate: Mă mut acolo!

Ema Apostu / 29 noi 2018 / 09:25 Salveaza PDF Comentarii
Foto: Ti racconto un viaggio – Travel blog di Marianna Norillo
Descriere foto: Foto: Ti racconto un viaggio – Travel blog di Marianna Norillo

Marianna Norillo, o bloggeriță din Italia, pasionată de turism, a povestit despre ultima sa vizită în România. Iar reacțiile nu au întârziat să apară. 

"Emoția pe care am simțit-o în ziua aceea geroasă de iarnă la Cetatea Râșnov nu poate fi descrisă în cuvinte... nu vă pot spune ce frig era, un ger care reușea să-ți intre în oase, fiecare mișcare era o adevărată suferință. Ajunsă sus, pe culme, însă, am fost răsplătită cu o panoramă minunată, unică! O minunată localitate în stil medieval, este un oraș care excelează din multe puncte de vedere, cu atmosfera sa modernă și boemă în același timp, cu accente etnice. Dacă mergeți înainte de Crăciun, îl veți găsi frumos decorat, plin de luminițe multicolore, cu standuri interesante și cu un enorm brad împodobit în Piața Centrală", a scris tânăra pe blogul ei.

Povestea ei a uimit-o pe o altă italiancă: "Ai putea să-mi dai mai multe amănunte, te rog, despre România și în mod deosebit despre Brașov? Am intenția să vizitez orașul și mai mult ca sigur să mă mut acolo".

Citește și: Târg de Crăciun Brașov. Data deschiderii


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22