Târg de Crăciun Brașov. Data deschiderii

Târg de Crăciun Brașov
Târg de Crăciun Brașov

Târgul de Crăciun din acest an va fi deschis de Primăria Braşov, în Piaţa Sfatului, în perioada 1 decembrie - 13 ianuarie 2019, informează într-un comunicat, biroul de presă al instituţiei.

Meşterii artizani şi cei interesaţi de închirierea unui spaţiu în vederea vânzării produselor de Crăciun pot depune în perioada 31 octombrie-6 noiembrie un dosar cu documentele necesare la Primăria municipiului Braşov.

La dispoziţia celor interesaţi vor fi puse 39 căsuţe tip Kronstadt, din care 15 pentru produse de artizanat, decoraţiuni specifice sărbătorilor de iarnă, produse hand made, iar 20 de căsuţe pentru produse alimentare şi patru căsuţe pentru băuturi calde (ceai, cafea, vin/ţuică fiartă).

Orarul de funcționare al târgului

Agenţii economici sunt obligaţi să se încadreze în orarul de funcţionare al târgului cuprins în intervalul orar 10.00 - 23.00, să comercializeze doar produsele prezentate la procedura de selecţie şi menţionate în abonamentul emis de Serviciul Administrare Patrimoniu şi Urbanism Comercial.

De asemenea, comercianţii sunt obligaţi să asigure pentru personalul de servire echipament adecvat sărbătorilor de iarnă, respectiv bonete tip Moş Crăciun.

Data deschiderii Târgului de Crăciun, anunţată de municipalitate, va trebui respectată de comercianţi şi toate căsuţele vor fi deschise şi aprovizionate corespunzător la ora şi în ziua deschiderii oficiale a Târgului de Crăciun.

"Afişarea preţului produselor se va face în mod obligatoriu lizibil, în limba română şi în moneda naţională, la loc vizibil. Fiecare agent economic va respecta normele PSI în vigoare şi va suporta consecinţele nerespectării acestora", se menţionează documentul citat.

Repartizare căsuțe - lista dosare declarate admise

În data de 11 noiembrie se va publica lista dosarelor declarate admise, urmând ca în 22 noiembrie să fie repartizate căsuţele în Piaţa Sfatului.

Potrivit informaţiilor furnizate de primărie, cele mai multe solicitări au fost, în ultimii ani, pentru căsuţele în care se vând băuturi calde şi pentru cele în care se comercializează produse alimentare. De asemenea, este pentru prima dată când Târgul de Crăciun se deschide la Braşov în 1 decembrie. În anii trecuţi târgul era deschis odată cu aprinderea luminilor în Bradul de Crăciun, în seara zilei de 6 decembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel