ISUBIF: O nouă etapă de recrutare a celor care doresc să fie salvatori voluntari

O nouă etapă a programului de voluntariat 'Salvator din pasiune' va fi organizată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă 'Dealul Spirii' Bucureşti-Ilfov (ISUBIF), în perioada 13 - 25 noiembrie. 

'Doritorii îşi pot depune dosarele de înscriere, de luni până vineri, în intervalul 08,00-16,00, la sediul ISUBIF situat în Calea 13 Septembrie nr. 135. De la debutul programului şi până în prezent, peste 300 de voluntari, care au parcurs şedinţe de pregătire teoretică şi practică, urmate de susţinerea unor examene, îşi desfăşoară activitatea alături de pompierii profesionişti', informează un comunicat al ISUBIF transmis, miercuri, AGERPRES.

Aceştia fac parte din echipajul ambulanţelor SMURD şi participă, alături de paramedici, la intervenţii pentru acordarea primului ajutor calificat. Detalii privind condiţiile de înscriere, dar şi cuprinsul dosarului de recrutare, pot fi obţinute accesând prima pagina a site-ului www.isubif.ro, secţiunea Vreau sa fiu voluntar (www.isubif.ro/local/voluntariat/). Solicitările privind înscrierea în programul de voluntariat 'Salvator din pasiune', vor fi transmise pe adresa de e-mail: [email protected]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel