Ipoteză în cazul morții lui Ionuț, confirmată. Ultimele clipe, filmate

La începutul acestei săptămâni, DeCe News a prezentat cel mai posibil traseu al lui Ionuț Anghel, realizat la doar trei zile de la tragedie. Procurorii îl confirmă. Prezentat de noi ca un traseu fictiv, drumul copilului se sfârșea la câțiva pași de clubul Bamboo, acolo unde au fost găsite și mănușile și sacii plini de sânge, lăsați de către cei de la IML. 

Jurnalistul și vicepreședintele FPAM Daniel Tomescu a refăcut traseul lui Ionuț Anghel la doar trei zile de la tragedie. De ce a mers până la Bamboo? Pentru că de acolo unde se spune inițial că a murit Ionuț, adică Tuzla 50, nu exista acces către stradă. Au căutat un loc pe unde Andrei să fi ieșit în stradă- s-a dovedit că a fost scos în stradă de către administratorul de la Tuzla 50. În căutarea acestui loc, jurnalistul, alături de alte persoane importante din media și din domeniul protecției animalelor, a găsit un lucru inedit: halatele celor de la IML, sacii și mănușile, care erau aruncate la doar câțiva pași de clubul Bamboo. De la acest club până la Tuzla 50 sunt aproximativ 200 de metri. Plecând de la aceste dovezi, am ajuns la concluzia că Ionuț a fost ucis în apropiere de Bamboo. Acolo acei câini maidanezi, de la Tuzla 50, care au fost ridicați, nu aveau ce să apere, nu era teritoriul lor.

Daniel Tomescu a descoperit și camera de supraveghere a clubului, poziționată pe peretele dinspre parc. Jurnalistul, care a fost și cameraman, a verificat camera: era paralelă cu peretele. El a ajuns la concluzia că aceasta nu bătea dincolo de gard, ci în curte. În acea zonă sunt două bănci vechi, unde erau haine ale unor oameni ai străzii, seringi, cartoane. Bănuiala jurnalistului a fost că acea cameră de supraveghere avea scopul de a depista dacă oamenii străzii sar gardul.

Potrivit unor surse judiciare, citate de ziarulring.ro, aceste constatări se confirmă. Ionuț a fost găsit lângă clubul Bamboo, acolo unde au fost găsite și obiectele celor de la IML, pline de sânge. Sursa ziarului citat a spus: "Camerele de la Bamboo băteau către stufărişul în care a fost găsit copilul. Stufărişul acela se mişca. Copilul, într-adevăr, apare pe nişte imagini mergând. Sunt imaginile pe care le avem chiar din prima zi a anchetei. Mai sunt şi imaginile de la poartă, pe care le-am luat vineri (n.r. - la patru zile de la tragedie). Mai sunt şi imaginile din parc. În momentul când am demarat ancheta, noi nu ştiam de unde a plecat copilul, pentru că parcul este mare. La locul de joacă nu sunt camere. Sunt doar camerele din centrul parcului. Dar avem aceste imagini din locul unde a fost găsit copilul. Se vede mişcare în stufăriş, corespunde şi ora".

Prin urmare, cel puțin ipoteza că minorii au mers aproape un kilometru și jumătate și nu două minute, cum a spus tatăl copiilor, este confirmată. În plus, informația că acel copil nu a murit la Tuzla 50, unde erau câinii ridicați de hingheri, a fost, din nou, confirmată. Copilul a murit acolo unde erau sacii și mănușile lăsate de către cei de la IML. Cel puțin această parte din tot scandalul a fost lămurită. Copiii nu aveau cum să fie nici la două, nici la 20 de minute de parc.

Citește și Detalii incredibile. Traseul complet al lui Ionuț, refăcut la trei zile după tragedie- VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel