Ionuț Stroe (PNL) va reprezenta România în poziția de Vice-președinte al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei

Ionuț Stroe (PNL) va reprezenta România în poziția de Vice-președinte al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei  /  Sursă foto: Facebook Ionuț Stroe
Ionuț Stroe (PNL) va reprezenta România în poziția de Vice-președinte al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei / Sursă foto: Facebook Ionuț Stroe

Deputatul PNL Ionuț Stroe va reprezenta România în poziția de Vice-președinte al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei.

Într-un mesaj postat pe Facebook, Ionuț Stroe, deputat PNL, a precizat că va reprezenta România în poziția de Vice-președinte al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei:

„Începând de astăzi, voi reprezenta România în poziția de Vice-președinte al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei. Țara noastră obține prin acest rol o voce la cel mai înalt nivel european, iar pentru mine este onorant să preiau o asemenea responsabilitate.

Este un mandat care debutează în condiții extraordinare, în care amenințarea Rusiei pentru securitatea din zonă este o îngrijorare pentru toată Europa. Voi insista să discutăm acest subiect la APCE cât mai curând, de urgență, și să avem un punct de vedere ferm, care să descurajeze posibile încălcări ale normelor și dreptului internațional. Rusia trebuie să înțeleagă că Europa nu va ceda în față amenințărilor și intimidărilor ei.

Celelalte subiecte pe care voi dori să le pun pe agendă sunt la fel de importante pentru România: soluții comune pentru criza în energie, depășirea crizei sanitare sau migrația.

APCE este un for prin care Europa se poate exprima solidar, poate da un mesaj ferm pentru diplomație, singurul mod în care pacea poate învinge. Iar România are un cuvânt de spus.“, a scris Ionuț Stroe pe Facebook.

La propunerea PNL, au fost adoptate, în cadrul coaliției, soluțiile pentru problemele din zona prețurilor și a facturilor la energie

Purtătorul de cuvânt al Partidului Național Liberal, Ionuț Stroe, a făcut o serie de declaraţii importante după ședința Biroului Executiv al partidului.

"Aseară, la propunerea PNL, au fost adoptate, în cadrul coaliției, soluțiile pentru problemele din zona prețurilor și facturilor la energie. Din punctul nostru de vedere este un plan acoperitor care, practic, extinde o protecție în ceea ce privește populația, dar și zona industrială, zona agenților economici. Este, dacă vreți, o versiuni îmbunătățită a pachetului din toamna anului trecut, el, după cum s-a văzut, este în linia propunerilor PNL pentru a acoperii, bineînțeles, o plajă mult mai mare de beneficiari, pentru a avea efecte mai profunde decât cele existente și pentru a extinde și a avea o perioadă mai lungă de protejare", a spus Ionuţ Stroe (citește mai mult AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel