Ion Mocioalcă, reacție ProRomânia după criticile lui Tudose la adresa lui Ponta. ”Și-a dat demisia”

Ion Mocioalcă, secretarul-general al ProRomânia, a precizat pentru DCNews care este poziția partidului privind participarea la guvernare și spijinirea unui candidat comun cu PSD la prezidențiale.

Reacția lui Mocioalcă vine după ce Mihai Tudose l-a atacat pe Victor Ponta, criticând discuțiile liderului ProRomânia cu premierul Viorica Dăncilă, despre intrarea la guvernare și candidatul comun la prezidențiale. 

”Noi, la ProRomânia, ne spunem toți părerile și ni le respectăm, nu e ca la PSD, a răspuns Ion Mocioalcă, la solicitarea DCNews. Europarlamentarul Mihai Tudose este un membru important, cu multă experiență și notorietate al ProRomânia. Vom asculta toți membrii noștri, chiar dacă au opinii diferite de ale majorității partidului, pentru că așa e normal și așa funcționează un partid democratic. Decizii cum sunt participarea la guvernare sau sprijinul acordat unui candidat la prezidențiale, însă, sunt luate de către board-ul de conducere și sunt aprobate, apoi, de către grupul parlamentarilor ProRomânia, deputați și senatori. Ce pot să vă spun în acest moment al negocierilor este că decizia va fi una luată în scopul întăririi și dezvoltării proiectului ProRomânia”, a declarat Ion Mocioalcă pentru DCNews. 

Întrebat ce funcție are Mihai Tudose în partid, Ion Mocioalcă a răspuns tranșant. 

”Mihai Tudose este europarlamentar. Nu este nici membru în board-ul de conducere, nici  nu mai face parte din grupul parlamentar, întrucât și-a dat demisia. Dar, așa cum spuneam, ca orice membru al partidului, are dreptul la o opinie și o ascultăm cu atenție”, a precizat secretaru-general al ProRomânia, Ion Mocioalcă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel