Urmărește emisiunea live


Iohannis-Vucic, președinte Serbia. Mesajul președintelui României

Preşedintele Klaus Iohannis i-a transmis marţi preşedintelui ales al Republicii Serbia, Aleksandar Vucic, un mesaj de felicitare în urma rezultatului alegerilor din această ţară.

"Vă transmit, din partea mea şi a poporului român, calde felicitări pentru victoria convingătoare pe care aţi repurtat-o la alegerile prezidenţiale desfăşurate recent în Republica Serbia. Doresc, de asemenea, să vă transmit cele mai sincere urări de succes în îndeplinirea viitorului mandat. Sunt convins că relaţiile româno-sârbe vor continua să se dezvolte şi vor înregistra progrese în toate domeniile de interes comun pentru ţările noastre. Ne dorim să exploatăm împreună potenţialul larg de cooperare bilaterală, inclusiv din perspectiva securităţii şi stabilităţii în regiune", se arată în mesajul şefului statului, după cum informează Administraţia Prezidenţială. 

Preşedintele Iohannis a dat asigurări că România va continua să sprijine ferm eforturile Republicii Serbia de integrare europeană. 

De asemenea, şeful statului şi-a manifestat încrederea că dialogul politic se va îmbunătăţi, valorificând şi contribuţia minorităţilor naţionale din cele două state, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel