Iohannis, revocare Kovesi. Pieleanu: Ce se va întâmpla cu Dragnea

Sociologul Marius Pieleanu a spus ce se va întâmpla, în opinia sa, dacă președintele Klaus Iohannis acceptă o eventuală propunere a ministrului Justiției Tudorel Toader de revocare a Laurei Codruța Kovesi, șefa DNA.

"Dacă președintele Klaus Iohannis acceptă demiterea Laurei Codruța Kovesi, Liviu Dragnea devine, în sfârșit, un candidat serios pentru funcția de președinte, devine prima opțiune de președinte. Adică: dispare Klaus Iohannis, apare Liviu Dragnea", a zis Marius Pieleanu la TVR 1, în emisiunea lui Ionuț Cristache.

Laura Codruţa Kovesi a afirmat, miercuri, că nu are cunoştinţă despre vreun raport al ministrului Justiţiei cu privire la activitatea DNA, precizând că nu a avut nicio discuţie cu Tudorel Toader pe această temă.

[citeste si]

"Nu ştiu despre ce raport este vorba, nu am avut nicio discuţie cu ministrul Justiţiei. De altfel, singura discuţie pe care am avut-o cu ministrul Justiţiei a fost în faţa dumneavoastră, a tuturor, la CSM, când s-a dezbătut raportul de control care a fost făcut de către Inspecţia Judiciară în cursul anului trecut. De la acel moment nu am mai avut nicio discuţie cu ministrul Justiţiei, nu mi s-a solicitat niciun fel de informare, nu mi s-au solicitat niciun fel de date despre activitatea DNA, nu mi s-au cerut niciun fel de explicaţii, ca atare, mi-e foarte greu să răspund ce are în vedere ministrul Justiţiei", a declarat Kovesi într-o conferinţă de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel