Iohannis, mesaj audiere Kovesi. SRS: Este pentru prima dată când un președinte...

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a comentat mesajul președintelui Klaus Iohannis după ce Laura Codruța Kovesi a fost citată la Secția de investigare a infracțiunilor din Justiție.

După ce Laura Codruţa Kovesi a anunţat, miercuri seară, că a fost citată la Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie, susținând că are calitatea de suspect într-un dosar în care acuzaţiile sunt de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă, președintele României Klaus Iohannis a transmis un mesaj prin care solicită corectitudine maximă, respectarea cu strictețe a legii și clarificarea rapidă a situației în ceea ce privește dosarul deschis pe numele fostei șefe DNA.

Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu susține că este pentru prima dată când un președinte în funcție intervine într-un asemenea caz.

De când este președinte Klaus Iohannis, au fost declanșate anchete penale împotriva unor personalități mult mai importante decât este doamna Laura Codruța Kovesi, dar dacă stau să mă gândesc bine, este pentru prima dată când președintele în funcție intervine într-o speță anume și iată tocmai în speța doamnei Kovesi solicitând corectitudine și obiectivitate unor procurori pe care până acum i-a apreciat indiferent chiar și atunci când executau derapaje grave de la Codul penal și Codul de procedură penală. Până și dânsul este subiect al unui număr mare de dosare penale și nu m-ar mira să fie și domnia sa mai devreme sau mai târziu chemat să dea cu subsemnatul, a declarat Sorin Roșca Stănescu, prezent prin legătură telefonică, în jurnalul de știri, de la România TV.

Vezi și: Kovesi, citată. Klaus Iohannis, mesaj în forță

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel