EXCLUSIV  Iohannis, declarație audiere Kovesi. Avocatul Bolcaș: Este mai mult decât clar

Lucian Bolcaș
Lucian Bolcaș

Avocatul Lucian Bolcaș a declarat pentru DCNews faptul că prin declarația președintelui Klaus Iohannis după citarea Laurei Codruța Kovesi la Secția de investigare a magistraților, se vede în mod evident care este relația dintre cele două personalități.

"'Este mai mult decât clar interdependența dintre cei doi și modul de viziune asupra statului de drept pe care vor să îl transforme într-un stat polițienesc. Nu este viziunea lor, ci a stăpânilor care îi conduc. În ceea ce privește Partidul Popular European și Parlamentul European sunt cele care doresc un om cu asemenea viziune asupra justiției și asupra drepturilor omului. Este un avertisment dur, a declarat avocatul Lucian Bolcaș, pentru DCNews.

Referitor la audierea Laurei Codruța Kovesi, care va avea loc vineri, 15 februarie, avocatul Bolcaș a declarat că din ceea ce a observat până acum, Secția de investigare a infracţiunilor din Justiţie a acționat corect. 

Am observat că această secție acționează suficient de independent, urmând toate regulile corect. Sper că va acționa în continuare la fel, a adăugat Bolcaș.

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj prin care solicită corectitudine maximă, respectarea cu strictețe a legii și clarificarea rapidă a situației în ceea ce privește dosarul deschis pe numele Laurei Codruța Kovesi. Fosta șefă DNA a anunțat miercuri seară că a fost citată la Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie, susținând că are calitatea de suspect într-un dosar în care acuzaţiile sunt de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă,

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel