Iohannis blochează bugetul. Chirieac: Luptă politică

Klaus Iohannis a declarat, după discuția cu Sorin Grindeanu, că bugetul de stat pe anul 2017 este unul problematic și riscant.

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre acest subiect.

"Discuția nu are nicio legătură cu bugetul. Este strict o luptă politică. Președintele a tot repurtat victorie după victorie începând cu 11 decembrie când a avut cea mai mare înfrângere de la preluarea mandatului și anume rezultatul obținut de PSD. Acum președintele joacă din nou politic. Să vedem ce face PSD pentru că de două luni și jumătate este numai cu garda jos", a zis Bogdan Chirieac.

"Klaus Iohannis a repurtat victorie după victorie asupra PSD, nu asupra poporului român. Poporul român mie mi se pare foarte mulțumit. A ieșit în stradă, în Piața Victoriei, de partea președintelui care a și participat la primul miting. (...) Este o chestiune care ține politică. Depinde ce va face PSD în acest moment. Domnul Iohannis a blocat bugetul, PSD ce zice? Social-democrații știu ce să facă, dânșii au câștigat alegerile, dânșii ne respectă votul, nu ne-au zis că va fi mai bine pentru români?", a adăugat analistul politic la România TV.

[citeste si]

Klaus Iohannis a arătat că în zilele următoare va lua o decizie cu privire la bugetul de stat pe anul 2017.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel