Ioana Voicu (TVR) , fiica lui Mădălin Voicu, vrea să se lanseze în muzică

Ioana Voicu, fiica politicianului Mădălin Voicu, este prezentatoare la TVR 1. 

Puțini telespectatori ai postului public de televiziune știu ce altă dragoste mai are Ioana Voicu, pe lângă televoziune.

Despre intrarea în TVR, Ioana Voicu spune, pentru Click, că "Am fost la timpul si la locul potrivit... Dar probabil că nimic nu este întâmplator, totul se petrece cu un motiv". Fiica lui Mădălin Voicu spune că înainte de a lucra în TVR a lucrat un an la Dolce Sport, unde prezenta o emisiune sportivă. 

Vrea să se lanseze în lumea muzicală

Întrebată ce mai face pe lângă televiziune, Ioana Voicu a spus: "Deocamdată nu, fiindcă am avut un an destul de agitat... Dar, de anul viitor, cu siguranţă voi continua cu muzica. Si nu mă refer la vioară, ci pe partea de solist vocal". Ioana Voicu spune că se ocupă cu muzica "de la vârsta de 5 ani! Mie, dacă nu-mi place ceva şi nu fac cu plăcere, mai bine nu mai fac... Vioara, de exemplu, am studiat-o intensiv până la 20 de ani". 

Fiica lui Mădălin Voicu nu ar renunța, însă, la televiziune pentru muzică: "Aş încerca să le combin, dacă va fi posibil, fiindcă îmi plac amândouă".

Cu toate acestea, Ioana Voicu spune că nu mai are timp liber de când muncește la TVR 1: "De când prezint "Se zice că...", alături de Flori, Sonia ăi Nuami, nu prea mai am mult timp liber, dar încerc să-l împart cât mai productiv. Mă străduiesc să mă văd cu prietenii pe care nu apuc să îi întâlnesc în timpul săptamânii, merg la filme sau la concerte şi îmi face mare plăcere să călătoresc, să cunosc locuri şi oameni noi...". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel