Ioana Constantin: Investițiile pentru stimularea mediului de afaceri trebuie să rămână pe agenda cu priorități

foto Ioana Constantin Facebook
foto Ioana Constantin Facebook

Ioana Constantin (PMP) atrage atenţia asupra unui domeniu care ar trebui tratat cu maximă responsabilitate de către guvernanţi în această perioadă.

"Cei care vorbesc în aceste zile despre noi restricții sau condiționări nu înțeleg cât de afectat este mediul de afaceri și că avem circa 100.000 de firme în risc de faliment.

Investițiile pentru stimularea mediului de afaceri trebuie să rămână pe agenda cu priorități în următoarele luni. Aproape 70.000 de companii au fost radiate sau dizolvate în primele trei trimestre, o creștere de 25% față de 2020.Multe sunt în domenii unde există și un puternic deficit al forței de muncă, așa cum este domeniul construcțiilor.

Creșterea prețurilor la energie, gaze, carburanți, dar si alte costuri operaționale au pus în dificultate în ultimele luni firmele românești, mai ales IMM-uri", transmite Ioana Constantin (PMP).

Ioana Constantin, mesaj clar împotriva AUR: Cu extremiştii, niciodată la aceeaşi masă

"Niciodată cu Rusia, niciodată aur rusesc, niciodată cu extremiștii. 

Aleargă George Simion și băieții care au creat aurul ăsta fake să spele imaginea acestui partid pro-rus, anti-european și anti-NATO. De altfel, dl Dâncu de la PSD ne povestea acum câteva luni că trebuie ajutați amicii lui Simion să devină frecventabili. Nimic pro Rusia nu e frecventabil. Nimic promovat de Sputnik nu e frecventabil. Așa că facțiunile din cele mai mari partide ale României care îl țin pe băiatul ăsta pe pista de alergare acționează contra României.

Sunt sigură că sunt mulți oameni de bună credință acolo, oameni care nu știu că au girat un partid pro-Rusia cum România nu a avut niciodată în acești 30 de ani, oameni care nu au știut că fermele de trolli de pe Facebook au ros din adevăr și au vomitat propagandă tradusă de pe site-urile rusești.

Anarhia nu înseamnă patriotism, să te tăvălești pe la graniță nu înseamnă că îți iubești țara. Interdicția lui Simion de a intra în Basarabia n-a fost ridicată nici de conducerea pro-europeană. Asta arată cine e de fapt Simion și cine e partiduletul acesta de laborator pe care îl conduce. Un partid care a avut tupeul să propună un premier admirator al lui Putin - Călin Georgescu.

Cu extremiștii, niciodată la aceeași masă! Cu Rusia, niciodată la aceeași masă!", a scris Ioana Constantin pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel